Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pozor, kádrovák Lubin v akci!!!

Novodobým bolševikům typické.

RvRvRvRv

Panu Kubáskovi KARMA!

1 1
možnosti

Vy jste docela dezorientovaný člověk. Splácat toho tolik najednou, to někomu musí být šloufl, anebo bašta?

1 6
možnosti

Babiš straší lidi Petrem Pavlem a ne válkou, tu válku jenom používá k tomu strašení. Asi jako kdyby kvůli tomu, aby vyhrál prezidentské volby, říkal, že lékaři si přejí více zlomenin a saniťáci co možná nejvíc těžkých dopravních nehod. Tohle přesně říká.

8 0
možnosti
Foto

Ta hromada nařčení, bez ladu a skladu, až příliš jednostranně spravedlivé a nekorektně propojené. Autor mi pipadá jako blogtard (abych použil jeho terminologii).

3 2
možnosti

To je vyšší level od retard?

2 0
možnosti

A radujete se vůbec z něčeho? Co když to tak úplně černé všechno není. Napadené zemi musíme pomoci, pokud se nemá historie opakovat, tím pádem jsme se ocitli v informační válce s Putinem, dokonce Putin v přípravě na válku zabil dva občany v ČR ve Vrběticích. To neznamená, že chce někdo s Putinovi vyhlašovat válku a strašení tímto jen pro zisk ve volbách je odporné. Počátek uprchlické krize byla velká chyba, kterou už snad opakovat nebudeme. Stejně je to s Covidem, na počátku a pak víc jak rok jsme vršili chybu za chybou, mnohé zapříčinila i panika, jenže nejdřív jsme netušili, proti čemu stojíme a pak převládl byznys, populizmus s opojení mocí. Nezávislost na energiích je nutnost, jenže musí být dlouhodobá, ne z konečných zdrojů, není možné čekat až dojdou a pak něco vymýšlet. Jako by jste vy navrhl alternativu? Vytěžit uhlí a vykašlat se na další generace je pěkná sprosťárna. To jak vám vadí nálepkování je dost úsměvné, tušíte asi proč, že. Svět není černobílý, není nutné stát na nějaké straně, ale dobré je mít vlastní názor, ale hlavně je nutné se těšit z toho co máme. Máme svobodu a to není málo, hrozně mě to těší, a že to někdy skřípe, to nic, jen si tu svobodu nesmíme nechat vzít od samozvaného vůdce vnitřního, nebo vnějšího, který prý ví co je pro nás dobré a zajistí nám blahobyt, nikdo nezajistí, že bude líp, jen my sami. ;-)

1 2
možnosti
Foto

J58o96s12e66f 39B68á23r66t96a

18. 1. 2023 12:44

Všichni, o kterých píšete se tu už slétávají.

8 0
možnosti

Už v prvních odstavcích se dopouštíte přesně toho, co u vašich oblíbenců kritizujete. Nikdo válkou nemusí strašit, ta válka tu prostě je a je sakra blízko od hranic. Mluvit o ní a jejich důsledcích nepovažuji za nic zavrženíhodného. Andrejův bilboard má ale jiný význam: snaží se podsunout, že někdo se snaží zemi do války zatáhnout a on tomu zabrání. Tak si prosím ujasněte pojmy. Zbytek textu je výčet excesů v naší společnosti, a snaha všechny, kdo se ohradili proti billboardu AB, strčit do této uměle vytvořené škatulky

5 1
možnosti

Pokud si někde najdete význam slov "aplikace", "vlastní" a "medicína", tak Vám to pomůže ( možná ) proč se toho autor dopouští.

0 0
možnosti

Méně chápaví to budou brát jako kritiku jen současné vlády a nepochopí, že to zahrnuje i tu předchozí. To se bude iDNES.cz líbit.

2 0
možnosti

Otázkou je, co vlastně pan autor chce. Chce slušně diskutovat a argumentovat, nebo také nadávat protistraně? V jeho příspěvku je totiž až příliš mnoho toho, co sám kritizuje. Pokud by tedy byl tento blogový příspěvek formulován jinak, pak bych s ním v mnoha bodech souhlasil.

2 0
možnosti

Možná je to tak napsáno záměrně.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS