Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Dobrý blog, jediné co  mne u něj mrzí je malá diskuze. Jinak se ptám, co s nájezdníky (imigranty), rozhodně si nepřeji, aby žili z veřejných peněz, ty mají bát určeny na prospěšnější věci, a na úkor našich dětí. Tento problém chtěl řešit  v Norsku A. Breivik. Na jednu stranu to vzal správně, protože odpovědnost za situaci má vládnoucí garnitura, která tento problém nejen, že neřeší, ale povolila jeho eskalaci.  Na druhé straně to vzal zcela pro evropskou kulturu zcela nepřijatelně. Vraždou (postřílením) mladých norských socanů, kteří ve své podstatě za problém ani nemohli,  docílil opačného efektu. Toto prostě to správné, obětem již život nikdo nevrátí.   Správné řešení v demokratické společnosti  je, že pokud selhala vláda (jakože  selhala, jak ta norská tak celá EU), tak nedůvěra a nové volby, kde bych chtěl mít možnost dát svůj hlas těm politikům. kteří tuto situaci budu radikálně řešit. Pokud má být někdo "popraven" (tedy potrestán) tak to musí udělat soud a ne ulice nebo vlk samotář.

0 0
možnosti
BL

Je to dobrý blog, jen mi tam chybí zmínka o tom, že mezi imigranty jsou nepochybně i osoby,které rozhodně jen "nenaletěli"..Jejich motivace je a BYLA jiná. Bohužel, ani Madrid 2004, ani Londýn 2005, Charlie Hebdo letos..atd.., nic z toho nedokázalo přinutit ty, s rozhodovacími pravomocemi radikálně přehodnotit svůj postoj. Nyní již jde o každý den a..neděje se vůbec nic. V happy end nevěřím..

0 0
možnosti
JC

Všimli jste si reklam? "Miluji pohodu ..., vychutnej si léto s ...., žij na max .... prožij si svůj adrenalin .... atd. Viděli jste nějaký reklamní šot, aby tam byla práce? A přitom jen tvrdou prací zejména desítek generací našich předků a nikoliv modlením několikrát denně, máme to, co máme. A ještě nám zbývá. Stačí, když Evropa utne tu tzv. rozvojovou pomoc. Zruší dotace na neziskovky pomáhající všude po světě. Jednak snížíme dluhy, a za druhé místní se zase naučí žít, jako jejich předkové a pokud ne, tak vymřou, jako naši méně schopní a méně pracovití předkové.

5 0
možnosti
JR

J66a79n 79R18á20ž

16. 8. 2015 13:05

Situace s migranty mi připomíná rok cca 1952, kdy nám komunisti administrativně rozdělili byt a do jednoho pokoje nám nadekretovali jugoslávského partizána s rodinou. A my jsme tu rodinu nesnášeli, neb byla hlučná, nikdy po sobě neumyli umyvadlo nebo WC, zablácené boty naházeli do vany a špinavé nádobí nechali klidně celý den v dřezu.

Takže místo toho, abychom svůj vztek směřovali na komunisty a jejich slouhy, vybíjeli jsme si ho na těch Jugoslávcích, kteří za to vlastně nemohli, neb sem byli nalákáni, protože doma jim Němci vypálili dům. Oni to naše nepřátelství dlouho nevydrželi a odstěhovali se někam do pohraničí.

Takže sice souhlas s názorem, že hlavním viníkem imigrantské krize jsou levičáčtí multikulturalisté vládnoucí skoro ve všech evropských státech a hlavně bruselští parchanti, ale na druhé straně dávat nějak najevo přátelství k imigrantům znamená, že jich sem budou přibývat ne statisíce, ale miliony.

6 0
možnosti
PK

P12e46t91r 23K41u26č55e28r42a

16. 8. 2015 13:04

Z vdecnosti ke strane, kterou jsme si nezakazali? Tak to urcite ne Rv

0 0
možnosti
ZB

Ustava umožnuje svobodu vyznání a česká vláda jedná správně podle Ustavy.Náboženská svoboda je i v Rusku.Míchat do toho EU je nesmyslné,náboženská svoboda je výsledkem dlouhodobého kulturního vývoje v Evropě.Pokud někdo bude pod záminkou jakékoliv víry jednat proti naši zákonum bude potrestán,tam žádná vyjímka neplatí...

0 7
možnosti
JR

J67a98n 70R93á49ž

16. 8. 2015 13:07

Říká se tomu, co říkáte, nadřazovat formální uvažování nad zdravý rozum!

6 0
možnosti
MO

Já bych důrazně varoval před jakýmkoliv násilím proti migrantům i jejich sluníčkářským podporovatelům. Chápu frustraci normálního českého občana. Ale násilím proti migrantům uděláte islamistům tu nejlepší službu - budou za mučedníky a bude to voda na mlýn multikulti propagandy.  Naše síla musí být v rozhodném, ale pokojném odporu.

1 0
možnosti
MK

R^ jak jsem již napsal; chce to masovou, třeba klasicky letákovou kampaň, do míst, kde mafie verbuje a na pobřeží Afriky. A samozřejmě silový zásah proti organizátorům včetně potápění prázdných lodí. Jsme v nevyhlášené válce a ta si žádá mimořádná opatření.

5 0
možnosti
Foto

Klidně, ale ať tyto nápady financují ti, co je vymýšlejí.

0 0
možnosti
LN

...rozumně napsáno....

...jen bych ještě více zdůraznil naprosto šílený paradox...že ti...které ještě nějak ovlivnit můžeme...tedy naši volení politici....jsou zde v područí hordy úředníků brusele...které jednak nikdo nevolil....a nikdo je také nemůže odvolat.....a jejich jedinou starostí je vymyslet tolik blbostí...jen proto....aby si uhájili svou pozici.....

16 0
možnosti
MR

Brusel může a ukazuje protipól a vlastně impotenci myšlení a chování našich politiků.

Na Brusel se musí jít v rámci precedentů a silných politických i občanských osobností.

Brusel nám dále ukazuje potřebu vytvořit v Evropě novou platformu a to třeba na pozadí Visegradské skupiny, jinak řečeno je potřeba si nehrát na vlastním písečku a umět spojit se a vytvořit nové centrum v Evropě.

Brusel v podstatě v plné nahotě ukazuje co společnostem chybí ... .

Pokud by zde byli silné osobnosti jež se nebojí prosadit nové myšlení a potřebu aktuální doby a navíc se i mezinárodně spojit, tak se Brusel sám od sebe rozpadne. 

Těžiště doby se přesunuje na státy a ty potřebují silné státníky nového myšlení.Jediné co tu je tak osa Francie a Německa, Hollande - Merkelová jež razí starou doktrínu a hledí příliš na Ukrajinu.

0 0
možnosti
MR

Nejde tak o imigranty, ale o tu skutečnost kdy se vlastně rozpadá jedna architektura světa a Evropy a s ní i politická i osobnostní garnitura jež je uvězněna pořád ve svém snu sociálního humanismu..

Fatální je pak stav společnosti, jež jednotná doktrína dříve diktována na západě odbory, na východě komunisty vytlačila ze společnosti schopnost postarat se sám o sebe, mít vlastní hodnoty a tvůrčí pohled.... .

Do popředí se dostala mlčící sociální rovnostářská většina, jež si navíc vybudovala velmi byrokratický a zákonný systém.

V tomto prostředí není místo pro odlišný názor, vlastní tvůrčí projev a myšlení.

Na druhé straně zde pomalu není nikdy kdo by reflektoval novou dobu co se vlastně děje a motivoval společnosti.

Proto je naše politika a politici impotentní a řeší jen důsledky a ano to ne ... . 

Spíše zde půjde o přírodní výběr kdy na jedné straně je impotentní společnost a vůči ní světový exodus.

To je vlastně i tah na branku vývoj a evoluce společnosti a patří to i k její existenci.

12 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2886x
www.incorrect.cz

Odpůrce nespravedlnosti
Podle pana Kohouta dokonce filozof